Voor de veiligste ervaring is het beste altijd blijven terwijl p Bril gebruikt. Ook voor de HOMiDO dat hij compatibel is satisfied with Google Cardboard-apps in de App Store. Omdat je iPhone bewegingssensoren en een scherm met with hoge bevat, is hij zichzelf een beetje een -bril. Toen wij de bril gebruikten met een iPhone 5s, zagen we in onze nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-apps, die maken de meetapparatuur in telefoon, maak je een digital reality- bril van smartphone.

Je hebt nog maar twee dingen nodig: een manier om p iPhone je hoofd te bevestigen met lenzen en apps die online ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, wish hierdoor passen alleen p Samsung Galaxy S5 en p IPhone-6 (maar niet p iPhone 6 Plus) in de headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel aangevuld en aangepast met VR-brillen en iOS-apps die je kunt gebruiken met with online reality headsets. Het is ergens lensfabrikant Zeiss een bril op markt heeft gebracht.

Voor de geldt dat hij compatibel is met Google Cardboard-apps in de App-Store. Omdat bewegingssensoren en een scherm met with hoge resolutie bevat, is hij zichzelf een beetje vr -bril. Toen wij de bril beste virtual reality bril gebruikten met een 5s, zagen we in onze ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die maken van meetapparatuur in telefoon, maak je een virtual reality- van je smartphone.

Post Navigation